Més de 1.000 participants a la Cursa Virtual AECC Barcelona en Marxa

Més de 1.000 persones han creuat la meta contra el càncer en la IV Cursa AECC Barcelona en Marxa. Una cursa virtual que ha unit les quinze curses solidàries que no s’han pogut celebrar durant aquest any de manera presencial per la pandèmia.

La COVID-19 ha provocat una emergència social que ha canviat les rutines diàries i els esdeveniments com les curses populars. Però, aquest any més que mai, i conscients que el càncer no s’ha aturat aquests mesos i les conseqüències que la pandèmia ha tingut en pacients i familiars a nivell laboral, econòmic, sanitari i social, la cursa solidària de l’AECC-Catalunya contra el Càncer s’ha adaptat per mantenir la simbiosi de la pràctica esportiva amb la col·laboració en la lluita contra la malaltia. Aquest any, més de 1.000 persones han corregut o caminat 10 km per ajudar a les persones amb càncer i els seus familiars, col·laborar amb l’associació i ajudar a finançar la recerca oncològica.

La cursa s’ha celebrat el cap de setmana del 12 i 13 de desembre a través de la plataforma Virtual Race by Sport Heroes, i ha participat gent de tota la província de Barcelona, especialment, aquelles localitats on la cursa anual presencial no s’ha pogut celebrar: Igualada, Manresa, Granollers, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà de Llobregat, Gavà, Malgrat de Mar, Premià de Mar, Pineda de Mar, Sitges, Sant Celoni, Piera i Badia del Vallès, juntament amb la de la capital catalana.

La IV AECC Barcelona en Marxa Contra el Càncer ha estat possible gràcies al suport d’Aigües de Barcelona, que col·labora amb la Cursa des de 2017.