La III Cursa AECC Barcelona En Marxa Contra El Càncer escalfa motors amb entrenaments previs

L’organització ofereix un entrenament previ a la cursa de la mà de Club Fun Runners, que dinamitzaran l’activitat i oferiran consells
Cada dia està més a prop la 3a edició de la Cursa AECC Barcelona En Marxa Contra El Càncer, i l’organització ja prepara el terreny perquè tothom arribi a la cita del proper 8 de desembre al Parc del Fòrum en plena forma. És per això que l’AECC ofereix la possibilitat de participar en diferents sessions d’entrenament gratuïtes per endinsar-se en la cursa d’enguany.

Aquest dimecres 26 de novembre a les 19.15h al CEM Mar Bella tindrà lloc el primer entrenament, de la mà del Club Fun Runners. Els assistents podran compartir el vespre amb altres runners i entrenadors i entrenadores que ajudaran a definir estratègies per assolir els objectius a la cursa. A més, es farà el sorteig d’un dorsal per córrer gratuïtament la Cursa el 8 de desembre. 
Dissabte, 30 de novembre, arriba un dels moments més esperats pels participants. Des del Parc del Fòrum (zona del Parc dels Auditoris) es farà un reconeixement del circuit amb diferents nivells. Els dinamitzadors de l’entrenament explicaran la millor estratègia per afrontar amb èxit el circuit de 5 quilòmetres que transcorre pel Parc del Fòrum i el Port del Fòrum i que comptarà amb dues voltes pels participants de la cursa de 10 quilòmetres.
Club Fun Runners és un club de corredors i corredores que organitzen activitats al voltant del món del running. Entre les activitats en destaquen les solidàries com la que plantegen per preparar aquesta 3a edició de la Cursa de l’AECC Barcelona En Marxa Contra El Càncer.