Comunicat canvi de data

Informem que, per motius aliens a l’organització, ens hem vist obligats a canviar la data de celebració de la III edició de la Cursa AECC Barcelona en Marxa Contra el Càncer, prevista per a l’1 de desembre de 2019. La nova data fixada per a l’esdeveniment esportiu i solidari és el diumenge 8 de desembre, una setmana després.

L’agenda d’esdeveniments i manifestacions recents a Barcelona ha motivat canvis significatius en el calendari de curses de la ciutat, derivant en la coincidència de diverses de les proves més emblemàtiques en el cap de setmana de l’1 de desembre, com per exemple, la Cursa Bombers de Barcelona. Per aquest motiu, i tenint en compte que hi havia compromesos recursos materials, logístics i de seguretat per a diverses d’aquestes curses i amb la finalitat de garantir la millor realització possible, prioritzant la disponibilitat de totes les parts implicades, des de la AECC s’ha decidit retardar una setmana la celebració de l’esdeveniment.

Demanem disculpes per les molèsties que aquest canvi pugui ocasionar. Conscients dels inconvenients per la modificació de la data, facilitem el següent correu electrònic, per a mitigar les molèsties ocasionades, solucionar qualsevol dubte entre els afectats i oferir el reemborsament als participants ja inscrits que així ho volguessin: info@aeccenmarxabarcelona.org

A continuació, us expliquem els detalls per a sol·licitar la baixa de la inscripció: 

  1. Enviar un correu a info@aeccenmarxabarcelona.org amb l’assumpte: “Baixa inscripció”.*
  2. Indicar nom complet, cognoms, així com el número de DNI/NIE del participant que sol·licita la baixa de la inscripció.

Es podrà sol·licitar la baixa de la inscripció fins el proper dilluns, 25 de novembre de 2019.El reemborsament es farà efectiu amb data màxima del 28 de novembre.

D’igual forma, a tots els participants inscrits a data de 4 de novembre, se’ls canviarà automàticament la inscripció pel pròxim 8 de desembre sense necessitat d’enviar cap correu electrònic.

Amb motiu del canvi de data, les inscripcions quedaran obertes fins a esgotar les places disponibles i es mantindrà el descompte actualment vigent durant tot el període d’inscripció, fixant així un preu de 15 € les distàncies de 5 km i 10 km, i 10 € la distància de 2,5 km.

Finalment, des de la AECC es vol agrair el suport i solidaritat de les persones que ja s’havien compromès amb l’esdeveniment. I s’anima als que encara no s’han inscrit a formar part d’aquesta prova esportiva, popular i solidària que té com a objectiu recaptar fons per a millorar la vida de les persones amb càncer i els seus familiars i finançar la recerca oncològica.Junts podem donar la cara contra el càncer, que no cessa i no entén de dates.