Obertes les inscripcions a la III edició de la carrera “AECC Barcelona en marxa Contra el Càncer”

Aquesta carrera solidària organitzada per la AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona se celebra el pròxim diumenge 1 de desembre

Els fons recaptats es destinaran a millorar la vida de les persones amb càncer i els seus familiars i finançar projectes de recerca

Barcelona, 1 d’octubre de 2019.- Ja estan obertes les inscripcions a la III edició de la carrera “AECC Barcelona en marxa Contra el Càncer” que se celebrarà el pròxim diumenge 1 de desembre. Milers de corredors inundaran el Fòrum de Barcelona per a creuar la meta contra el càncer amb l’objectiu que tant pacients com famílies sàpiguen que no estan sols.

El punt de sortida de la carrera estarà al Parc del Fòrum de Barcelona (Parc dels Auditoris) i la prova comptarà amb tres distàncies per a adaptar-se a tots els públics: 10km, 5km i una marxa de 2.5 quilòmetres, per a aquells que prefereixin caminar. Una vegada finalitzi la carrera es realitzaran diverses activitats com el taller de ciències “Petits investigadors”, el taller de pintacaras pels nens, punts d’animació amb música, masterclass de zumba, activitats de fitness… Tots els assistents podran accedir a totes les activitats.

Les inscripcions a la carrera estaran obertes fins al 28 de novembre. Tots els inscrits abans del dia 24 de novembre podran beneficiar-se d’un descompte i així pagar 15 euros en comptes de 18 euros que serà el preu oficial els dies previs a la carrera. Les inscripcions es poden realitzar tant a l’Espai AECC actiu contra el càncer (Travessera de les Corts, 268, Barcelona) com també a la web de la carrera aeccenmarxabarcelona.org. Tots

els diners recaptats seran destinats a finançar projectes de recerca i ajudes per a pacients i familiars.

Tots aquells que vulguin fer un donatiu extra a favor de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), tindran l’opció d’obtenir per 25 euros el dorsal “Jo Investigo” que, ofereix serveis premium al corredor durant tot el dia i pel qual obtindran un obsequi especial. A més a més, entraran en un sorteig d’un viatge doble per a passar un cap de setmana a Madrid i assistir a la carrera “AECC En marxa Madrid”.

Tots els participants, sense excepció, rebran una magnífica Bossa del Corredor amb regals dels col·laboradors i una samarreta commemorativa.

Aquesta tercera edició de la carrera a Barcelona és possible gràcies al patrocini principal d’Aigües de Barcelona. A més a més, compta amb Autobeltrán com a vehicle oficial, amb el patrocini de revista Woman, Caprabo, Thrombactiv i El Graner Bio així com amb els següents col·laboradors: Farmaoptics, Frit Ravich, Pombel, DIR, Gall, Aneto i Barcelona Serveis Municipals.

Més informació en: aeccenmarxabarcelona.org