5.000 corredors han creuat la meta contra el càncer

Al voltant de 5.000 corredors han participat a la segona edició de la Cursa Barcelona en Marxa Contra el Càncer, en benefici de l’AECC – Catalunya contra el Càncer de Barcelona. Tots els diners recaptats es destinaran a l’acompanyament i el suport tant a pacients com familiars, així com per finançar projectes de recerca oncològica. El Parc del Fòrum s’ha tenyit de verd per creuar la meta contra el càncer.

Els corredors de la cursa han pogut optar entre tres distàncies: 10 k, 5 k i una marxa de 2,5 k. A més, s’han realitzat activitats per a tots els públics, com el taller de ciències “Petits investigadors”, el taller de pintacares, màster de zumba i màster de ball amb música dels 80.

A la categoria masculina, el guanyador de la cursa de 10 km ha estat Josep Díaz Carretero (32:20), seguit de Víctor Doblas Diaz (32:35) i Eric Domingo Roldan (32:51).

En categoria femenina la guanyadora ha estat Esther Cruz Sánchez (38:56). Aleksandra Zieminska (39:26) i Esther Vidal (41:05) han completat el podi.

Pel que respecta a la cursa de 5 km Alvar Valero Berjaga (16:01) ha guanyat en categoria masculina, seguit de Rubén Aguilar Martí (16:19) i Enoc Navarro Vallés (16:38).

Irene Rius Ruiz (20:21) ha guanyat en categoria femenina, sent el podi completat per Isa Conde Iglesias (22:28) i Isabelle Anguelovski (22:58).

Aquesta segona edició de la cursa ha estat possible gràcies als voluntaris i al patrocini principal d’Aigües de Barcelona. A més, també compta amb col·laboradors com Aneto, Calvo Ligero, Caprabo, El Granero Bio, Gallo, Grupo Zeta, La Fageda, KH7, Nestlé Fitness, Pollo Rico, Pom’bel, Thrombactiv i Barcelona Serveis Municipals.